miércoles, 2 de noviembre de 2011

El Jardí Cecilía Caballero, tota una realitat, finançada per la Diputació de Lleida

 Les obres acabaran d'aquí 45 dies segons els tècnics que van acompanyar-nos a la visita.
 El Jardí Cecilia Caballero, actualment està en una altra instal·lació, mentre durin les obres.
 En dies passats, el nostre responsable a Colòmbia, juntament amb la secretaria d'Acdc.Lleida.cat, -Mercè Francès- van poder visitar les obres del Jardí Infantil "Cecília Caballero" que a la ciutat de Medellín s'està reformant, gràcies al ajut de la Diputació de Lleida.
Enric Figueres i Mercè Francès, amb els responsables municipals de "Buen Comienzo" al Jardí Cecilia Caballero de la ciutat de Medellín.
Les obres contemplen dotació interior del Jardí reformat i les noves instal·lacions d'entrada i joc de la infraestructura infantil, que l'alcaldía de Medellín va decidir finançar. Aquestes obres acabaran en 45 dies per tant a finals d'any estaran acabades i podran posar-se a disposició de les comunitats educatives que la gestionen, prop de 300 nens i nenes veuran millorades les seves instal·lacions educatives, dins el pla de desenvolupament de la ciutat i del suport de la nostra organització durant aquest període de govern que acaba a finals d'any i que ha estat encapçalat per Alonso Salazar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario