viernes, 9 de octubre de 2009

CONFLICTES ARMATS, DRETS HUMANS, en una cultura de Pau.

Aquest cicle organitzat per l'Associació Catalana per al Desemvolupament i la Cooperació, Lleida.Cat,  va iniciar-se amb un exposició a la seu del centre de cultura "Acadèmia 44" a Lleida, on va poder estar prop de tres setmanes, amb una important participació i presència de públic.

El programa de sensibilització, continua amb unes conferències que versen sobre l'impotància de l'educació en cultura de Pau, després del conflicte i la convivència dels drets humans, dins un conflicte armat. Dos Jornades que tindràn la col·laboració de diferents persones molt vinculades en temes de drets humans i situacións de conflcites a Colòmbia.

Durant el mes d'octubre tindrà lloc la conferència que realitzarà el lleidatà -Enric Figueres- i que parlarà sobre l'importància de l'educació en cultura de Pau, a través de les experiències que com a director de projectes de diferents organitzacions a Colòmbia explicarà i amb una extensa visualització d'imatges sobre diferents intervencions amb nens i nenes a les regions de Antioquia i `'àrea metropolitana de Bogotà.
Moltes d'aquestes imatges formen part de la realitat no molt llunyana de Colòmbia, avui el país ha passat del lloc 80 al 74 en qualitat de vida, un avanç molt important, però, amb molta feina a fer, i sobretot amb un futur pel davant.


Els nens i nenes de Colòmbia, formen part de les noves generacions de colombians, ells són el futur i a ells dediquem bona part dels nostres esforços per garantir un futur millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario