martes, 20 de octubre de 2009

LA PRESIDENTA DE L'ACDC.LLEIDA.CAT rebuda pel bisbe de Santa Rosa de Osos (Colòmbia) al bisbat de Lleida.

Aquest cap de setmana ha estat molt intens per la nova Junta directiva de l'Acdc.Lleida.Cat, en primer lloc la fira SOLIDARIUM va ocupar bona part del cap de setmana, amb el suport dels voluntaris i associats de l'entitat, però a més la visita del Bisbe de Santa Rosa de Osos, una de les diocesis Colobianes on l'entitat ha realitzat alguna aportació en programes socials.
El Bisbe Jaramillo, convidat per la diocesi de Lleida, va estar unes hores a la ciutat i va poder entrevistar-se amb la nostra presidenta i algun company de Junta més, a més del nostre director de projectes, veritable artifex de les relacions entre les dos diocesis, Sr. Enric Figueres.

Este fin de semana ha estado muy intenso para ACDC.LLEIDA.CAT, la nueva Junta directiva ha trabajo en el Solidarium de Lleida, pero a la vez tuvo que asistir a la visita relampago de Monseñor Jaramillo, Obispo de la diocesi Colombiana de Santa Rosa de Osos, donde nuestra organización tiene algunos programes sociales i de cooperación.


La presidenta de l'Acdc.Lleida.Cat, Maria Mar Perez, va estar rebuda pel Bisbe Jaramillo a la seu Episcopal de Lleida, el passat diumenge 18 d'octubre, en una entrevista la qual van valorar els diferents programes que poden iniciar properament i les col·laboracions de futur.      
La presidenta de ACDC.LLEIDA.CAT entrego un fascimil de la ciudad como recuerdo de la visita.
Monsenyor Jaramillo anava acompanyat del Rector de l'Universitat a Distància de la diocesi de Santa Rosa de Osos de les mes innovadores de llatinoamerica en aquests moments.                                                                  Monsenyor Jaramillo, va estar en tot moment atenen les diferents aportacions que el nostre director de projectes (Enrc Figueres) amb quí el bisbe de Sta Rosa hi té una estreta amistat, van estar del tot profitoses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario