lunes, 30 de agosto de 2010

ENRIC FIGUERES, comança a visitar els Jardins que finança LLEIDA

 El responsable de cooperació de l'associació Catalana per al Desenvolupament i la cooperació, Lleida.Cat, -ENRIC FIGUERES- que aquestes setmanes està de visita per Colòmbia, està aquests dies a la ciutat de Medellín, visitant els Jardins infantil del plà de desenvolupament de la ciutat.


Enric Figueres ha realitzat una trobada amb l'equip de "Bon Començament" de l'alcaldía de Medellín, que encapçala -IVON VALÈNCIA- i alhora una visita al nou Jardi que és finançat per la Diputació de Lleida, "El Cecília Caballero" de la comuna 5 de la ciutat Colombiana.

Figueres, ha constatat que aquest Jardí necesitarà altres intervencións durant els propers mesos, actualment atent a 200 nens i nens i està gestionat per una associació de pares.

La intervenció que finança la Diputació de Lleida inicialment serà la sala de bresols d'aquest Jardí Infantil, que segueix a les altres intervencions realitzades i finançades ja per l'ajuntament de Lleida.

ACDC.LLEIDA.CAT, espera continuar amb el compromís amb la ciutat Antioqueña de Medellín, per la qual cosa ja és treballa en que l'àrea d'acció integral i estratègia de l'entitat per als propers anys, sigui la ciutat de Medellín .


No hay comentarios:

Publicar un comentario