miércoles, 25 de agosto de 2010

LENGUAZAQUE (Nord de Bogotà), OBRE LES PORTES A L'ACDC.LLEIDA.CAT



Lenguazaque, al nord de Bogotà, rep masivament al nostres responsable a Colòmbia -Enric Figueres-.

Una rebuda mol especial al nostre representant a Colòmbia.
La comunitat va voler saludar personalment al nostre representant, la nostra presència van modificar el dia a dia de la població de Lenguazaque.

Durant el dia d'ahir 23 d'agost el municipi de Lenguzaque, de prop de 10.000 habitants va ser rebut el nostre responsable de cooperació de ACDC.LLEIDA.CAT, amb la finalitat de poder conèixer els diferents escoles rurals i urbanes de la població.

Figueres, va ser rebut per l'alcalde de la població, així com, el consell de govern, liders, rectors i responsables d'educació d'aquesta població de la regió de Cundinamarca. Props de 500 nens i nens de la comunitat educativa rural Sión Bolivar, van fer una presentació al nostre representant, a més de visitar els escoles dels Veredes, va estar rebut per diferents alcaldes de la regió i poder saber d'aprop els principals dificultats socials i econòmiques d'aquesta regió agricola i minera del Nord de Bogotà.

Enric Figueres,realitza aquestes visitis en el marc de poder conèixer noves possibilitats de cooperació en el futur, Lenguzaque espera poder inviertir en noves infraestructures educatives rurals, amb la finalitat d'evitar que els nens i nens és desplacin fora del seu entorn més inmediat i aohra evitar l'absentisme escolar...



No hay comentarios:

Publicar un comentario