martes, 28 de septiembre de 2010

EL PROGRAMA "BUEN COMIENZO" REP EL PREMI -HABITAT- DE L'ONUL'ACDC.LLEIDA.CAT, està molt orgullosa del seu suport a un dels tres programes que reconegut per l'ONU, rebrà el premi Habitat 2010, la qual cosa mostra el reconeixement també a la feina feta conjuntament amb el nostre soci prioritari -Alcaldia de Medellín- i el donar suport des de Lleida, des de Catalunya als diferents programes dedicats a la primera infància de la ciutat colombiana.


Avui l'ACDC.LLEIDA.CAT, recolza la dotació i millora dels jardins infantil del pla de desenvolupament de la ciutat i dels ja existents a la capital antioquenya. 


Els programes "Medellín Solidària", "Bon Començament" i l'Enquesta de Qualitat de Vida de l'Alcaldia de Medellín, són reconeguts per l'agència de les Nacions Unides, Onu Hàbitat, que lliurarà un reconeixement a l'Administració Municipal el proper 3 d'octubre, Dia Mundial de l'Hàbitat, a Xangai, Xina.

Onu Hàbitat és l'agència de les Nacions Unides per als assentaments humans que promou pobles i ciutats sustentables. Els programes de Medellín van ser seleccionats per la promoció d'estratègies que busquen millorar la qualitat de vida dels seus habitants. 

La divulgació d'aquest premi anomenat “Honor Hàbitat” la va fer aquesta setmana l'alcalde Alonso Salazar, qui avui en companyia de Fernando Patiño, coordinador a Colòmbia de l'agència Onu Hàbitat, *revelerá detalls del reconeixement. 

Els programes de Medellín van ser seleccionats entre 50 postulacions de tot el món per donar compliment amb els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni. 

En la versió 2010 dels premis, Nacions Unides premia sis propostes a tot el món i Medellín va ser escollida com l'única a Amèrica Llatina. 

“Molts encomiables candidats van ser considerats per aquest premi. Va ser nostra opinió unànime que la ciutat de Medellín havia de rebre el premi per la reeixida implementació de tres programes, Programa Bon Començament, Enquesta de Qualitat de Vida i Medellín Solidària, per reduir la pobresa, atendre als nens i nenes i perquè els ciutadans participin en l'avaluació dels serveis urbans”, va destacar al Ong en informar el reconeixement a l'Alcaldia. 

El Ministeri d'Hàbitat del Marroc, l'Empresa d'Habitatge Social de Johannesburg, el Govern Popular Municipal de Kunshan, la Nació de l'Habitatge de Singapore i la Renovació Urbana Sostenible d'Àustria són les altres entitats que també tindran un reconeixement.


Font: Diari el Mundo (Colòmbia)


No hay comentarios:

Publicar un comentario