viernes, 8 de octubre de 2010

ENRIC FIGUERES, uns dels conferenciants internacionals de la Fira "Bon començament" a Medellín (Colòmbia) del 14 al 16 d'octubre.


La propera setmana, Enric Figueres, responsable de cooperació de l'ACDC.LLEIDA.CAT assistirà a Medellín a la Fira "Bon Començament"  per impartir com un dels aliats internacionals de la ciutat de Medellín, per explicar l'experiència de la nostra organització en els programes de primera infància que actualment Lleida i Catalunya, estan finançant.

Figueres, parlarà en concret de com es vincula la cooperació internacional lleidatana i Catalana, en Colòmbia i la ciutat de Medellín en concret, la fira es dura a terme des de el dia 14 al 16 d'octubre al palau d'exposicions de la capital antioqueña. Durant els propers dies a més - Figueres- realitzarà una agenda vinculada a la fira per visualitzar i acompanyar a altres agents socials i educatius, els diferents projectes que a la ciutat es porten a terme dins el programa "Bon Començament" cal destacar que el programa en el qual l'ACDC.LLEIDA.CAT està finançant, ha rebut el premi HABITAT ONU 2010, l'alcalde de Medellín el va rebre la passada setmana a la ciutat de Shanghai (Xina).
Figueres en una de les seves visites a la població Soacha (Bogotà) acompanyat per la gent de la Fundació Jardí dels Angels i responsables comunitaris, d'aquesta població de l'àrea metropolitana de Bogotà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario