viernes, 29 de octubre de 2010

RETRATS DE VIDA, DONES EN LA MEMÒRIA, de l’Associació Catalana per al desenvolupament i la cooperació, Lleida.Cat

Dins el projecte de sensibilització RETRATS DE VIDA, DONES EN LA MEMÒRIA,  de l’Associació Catalana per al desenvolupament i la  cooperació, Lleida.Cat , el proper 4 de novembre a les 20:30 hores, es durà a terme un cinefòrum amb el documental “Mujeres en la cumbre” dirigit per Aseneth Suárez y produït per Sasha Quintero Carbonell.
Aquest documental explica la lluita d'un grup de 5 dones de la localitat de Ciudad Bolívar de Bogotà-Colòmbia, per generar llocs de treball a 50 dones i també per crear programes d'atenció per a la població infantil i la gent gran. Amb els seus relats, elles amplien i contrasten la complexitat i fortalesa de l'univers femení com a pilar fonamental per a la construcció d'una societat colombiana millor.
El CINEFORUM va anar a càrrec de  la productora i gestora cultural Sasha Quintero, amb experiència en formació i patrimoni audiovisual de l'àrea de Cinematografia del Ministeri de Cultura de Colòmbia. L'acte va contar amb una nombrosa presència de públic a la sala d'actes del centre de cultura, acedèmia 44 de Lleida.
Si clickeu a la imatge, anireu al event que s'ha creat al Facebook










No hay comentarios:

Publicar un comentario