miércoles, 17 de noviembre de 2010

“INAUGURADA A LLEIDA, L’EXPOSICIÓ, RETRATS DE VIDA, DONES EN LA MEMÒRIA”

Dins el projecte de sensibilització, que l’entitat lleidatana –ACDC.LLEIDA.CAT- que va començar el passat cap de setmana a la ciutat amb el cinefòrum del documental colombià –Mujeres en la cumbre- amb la presència de Sasha Quintero, productora del ministeri de cultura de Colòmbia.

Aquesta setmana l’entitat lleidatana, ha presentat l’exposició “retrats de vida, dones en la memòria” que tracta sobre un treball de recerca sobre 12 realitats de vida de dones colombianes, repartides per tot el món i que a través de les seves particularitats i condicions han destacat o han pogut anar endavant en les seves vides.

L’exposició te el suport de diferents organitzacions colombianes i fins hi tot dels ministeris de cultura i l’alta conselleria per la reintegració dol govern colombià. El projecte està finançat per l’oficina de pau i drets humans de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de lleida i la regidoria de cooperació de l’ajuntament de Lleida, romandrà oberta durant tot el mes de novembre a la seu de l’ACDC.LLEIDA.CAT.


No hay comentarios:

Publicar un comentario