lunes, 13 de abril de 2015

DONES I VIDA, omple de nou al centre de la ciutat de Lleida

Un cop més les carpes de les mostres "DONES I VIDA" un projectes que va iniciar-se el passat mes d'octubre a Lleida i que durant aquests mesos ha realitzat diferents accions i impactes davant de la societat, tot explicant a l'entorn de les dones, històries de vida.

ACDC.LLEIDA.CAT, ha tancat aquest projecte amb moltes participació, implicació i sobretot amb un gran dispositiu per part de la nostra entitat, tant humà com material, creiem important destacar la sortida al carrer, continuarem en processos similars en el futur, dons ha estat molt positiu sortir al carrer i poder sensibilitzar i empatitzar en espais diferents, amb resultats molt significatius i positius.
L'acte del passat dissabte, va contar amb la presència de la presidenta i la majoria de la junta directiva de l'entitat, a més de nombrosos voluntaris i associats de l'entitat.
 Cues durant la tarda, per entregar material per a totthom, la vicepresident Ventura Flotats, coordinava l'entrega de material, que van omplir l'eix comercial de Dones i Vida.
 La gent va omplir els espais durant tota la tarda. 
 Molt públic en els actes d'aquest dissabte a la plaça Catedral de Lleida.
El muntatge espectacular i els materials de difusió, van apropar a grans i petits tot el dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario